Colectivul de Sport

 

In cadrul departamentului de Mecatronica si Dinamica Masinilor isi desfasoara activitatea si colectivul care sustine activitatile disciplinei de Educatie Fizica si Sport.

Activitatea de educatie fizica si sport asigura optimizarea capacitatilor fizice si psihice ale studentilor, influentand favorabil indicatorii somatici si fiziologici. Participarea la lectiile de educatie fizica, conduce la formarea deprinderilor de practicare independenta a activitatilor sportive, in scopul destinderii si odihnei active.

Studentii desfasoara activitatile sportive in salile si complexele sportive ale U.T.C.N., amplasate in cele doua locatii, B-dul Muncii 103-105, respectiv Complexul de Natatie Politehnica, sub indrumarea si consilierea cadrelor universitare de specialitate. Activitatea didactica cu studentii anilor I si II se desfasoara sub forma lectiilor practice si cuprinde o gama larga de metode din mai multe ramuri sportive (aerobic, natatie, volei, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, badmington, frisbee).

 

Locatiile sportive ale U.T.C.N.

I. Sala Sport – Suprafata: 231 mp, Adresa: B-dul Muncii 103-105, Cluj-Napoca

UTCN Sala de sport 1

II. Sala Fitness – Suprafata: 48 mp, Adresa: B-dul Muncii 103-105, Cluj-Napoca

UTCN Sala de sport 2 UTCN Sala de sport 3

III. Sala Fitness si Aerobic – Suprafata: 210 mp, in cadrul Complexului de Natatie Politehnica, Str. Splaiul Independentei, f.n., Cluj-Napoca

UTCN Complex Natatie UTCN Aerobic si Fitness UTCN Aerobic si Fitness